Bilstad Bygg AS

Tomannsbolig på Moi

TIL SALGS

Ringveien 14 A - Vertikaldelt tomannsbolig


Vertikaldelt tomannsbolig med felles tomt og hver sin garasje - der det er snr. 1, 14A, som selges. Det er biloppstilling på egen tomt.

Inngang i underetasjen: Gang/Hall, bad, 2 soverom, Vaskerom og Bod.

Hovedetasjen: Kjøkken/stue, soverom og bad. Utgang til balkong/terrasse fra stuen.

Boligen er holdt i gjennomgående lyse farger og god standard. Entrè/gang og vakserom med fliser og varmekabler på gulv, panelplater på vegg. Vaskerom har tilkoblinger til vaskemaskin og utslagsvask. Soverom med parkett på gulv. Hovedsoverom i 2. etg. med dør ut til hage. Bad har fliser med varmekabler på gulv og våtromsplater på vegg. Bad inneholder ellers servant med skap, dusjbue og wc.

Lys stue med parkett på gulv, mulighet for vedovn, dør ut til balkong samt store vindusflater med utsikt mot Moi sentrum. Åpen kjøkkenløsning med hvitt kjøkken med slette skapfronter i høyglans, laminert benkeplate, integrerte hvitevarer. Eller har kjøkken også parkett på gulv og plass til spisebord.

Integrerte hvitevarer på kjøkke; komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin medfølger salget, mens alt løsøre som møbler, tv-parabol-radio og musikkanlegg medfølger ikke i salget. Løse hvitevarer medfølger ikke salget.